Corner/Kung Carl ikväll m. Hannah

Ikväll finner ni mig och Hannah på Corner och Kung Carl!
(Jag som lovade att inte gå ut...)

Glöm inte bort att jag är blond nu.. :P

Ännu en kommentar av Hannah..

Hannah är rolig hon...

"Fia, vet du vad jag hittade i mitt rum? EN LÅNGTRADARE!"

Va? Fattar ni? :S

"Nej, jag menar en tusenfoting!"

Öhm, okeej.. :P

Mösspåtagning..

Vad är så speciellt med mösspåtagningen? Kan man vara sjuk då?

Host,host,,snörvel, snörvel...

"Sjungom studentens lyckliga dag..." 



Yeah right! Jag är stört förkyld!

Spanien i juni! :D

Då var det bokat och klart.


Barcelona och Torredembarra, Spanien  m. familjen

Vi ska bo i en lägenhet precis brevid stranden, med pool och vacker utsikt från balkongen. 
 Längtar redan!

Livets goda stunder!


Från vår första roadtrip! Ren lycka! 2006


Minns ni spa-kvällarna? :D (2006)


Medis.. 2009


På Orust i Uffes stuga :D MYS! (2008)

Hjärtat och jag för något/några år sedan! ♥


Gamla gänget på International IT College of Sweden (2006/2007?)


Hannah å Fia på Roadtrip till Sundsvall :P 2008


På en Irish Pub i Berlin! (Sambaresan 2008)


I Barcelona med sambagruppen! (2006)



Turkiet m.Maddeliiito 2005

BLOND!

Blond igen då! Hjälp?

Så här ser hårfärgskalendern ut.. sommaren... 2004= mellan Blond
                                                                                     2005= Blond
                                                                                     2006= Brunett
                                                                                     2007= Blond
                                                                                     2008= Brunett
                                                                                     2009= Blond
                                                                                     2010= ?


I Luleå m. Hannah 2007

Nu står det Fia i Peters panna igen! haha



Efter vägskälet har man ju valt en väg. Jag valde att återgå till det bekväma, men samtidigt det väldigt äventyrliga!

Hannah, det där med Jesus å kittet... Jag har hittat heliga graal! :D

Jag och Peter är helt enkelt kära i varandra. (Hur ska vi annars förklara våra beteenden?) Vi har försökt hitta lyckan på annat håll, men ändå alltid hittat tillbaka till varandra. Vi var ute med bilen ett bra tag och pratade..Vi var öppna och ärliga med vad vi inte gillar hos varandra och vad vi älskar. Vi rensade helt enkelt luften! Jag krävde en hel del förändringar och guess what..Han tvekade inte ens! En lycklig Fia lämnade av pojkvännen Peter och åkte hem.

Jag skällde å gnällde såklart lite..mycket..på honom, men jag bedyrade även at jag själv inte är någon ängel! Jag har inte alltid åstadkommit bra/snälla saker, men jag har älskat honom oavsett vilket. (Det var ju visserligen nästan väntat av mig... enligt er.) Den bästa biten är att han sa/gjorde samma sak! :D

Livets svåra vägskäl...

När man står inför ett ganska viktigt val kan det vara svårt att tänka klart. Jag hoppas att jag ser längre fram i kalendern än nästa vecka och att jag gör valet efter både hjärta och hjärna.

"Men Fia, en kristen som har gått i kyrkan i 5 år slutar ju inte att tro på Jesus förrän motsatsen till de heliga graal är bevisad. Så varför skulle du sluta älska Peter innan du funnit ett bevis för att ni inte hör ihop?"  - Hannah

 Allt med Peter känns såklart jobbigt och jag kan inte säga att jag älskar Christopher, men jag njuter av varje minut med honom! Jag vill inte se det försvinna. Samtidigt är jag kanske inte redo för ett nytt förhållande överhuvudtaget.  Jag kanske bara ska vara singel och mysa tills jag blir sisådär.. "gammal"! Då man gifter sig, gör sitt val och stannar där. Peter och Christopher är varandras motsatser och det är ett svårt val tyvärr. Någon som man vet vad han går för och är bekväm med eller någon ny som man helt enkelt är glad med! 

Nu när jag har bollat tankar och idéer med mig själv, Hannah och delat med mig till er läsare har jag redan listat ut svaret. En enda sak kan få mig att ändra mig. That's never gonna happen!

Fortsättning följer.. 

Saturdaynight was a crazy night!



Igår mötte jag upp Christopher inne i stan och efter ett misslyckat försök att komma in på ute serveringen på Sture Hof gick vi till Sandy's. (Det var fullt på Sture Hof och Sandy's var en defenitiv nedgradering.) Vi tog med oss maten och åkte hem till honom på Lidingö. Satte oss i solen på balkongen och drack lite vin och hade trevligt. Max och hans något Sophie var där också. Det blev hemgång runt 18 och en underbar varm vit choklad. :) 

Väl hemma slet jag på mig min nya klänning och drog till Corner där jag mötte upp Madde och Co'. Träffade Peter från jobbet och lite senare även Putte från samma place. När Max2 frågade mig hur jag i slutet av kvällen kunde bli så full så svarade jag att jo det kan jag tala om :P Det började här! En drink blev två drinkar vilket blev säkert tio till slut! Och då har jag inte räknat med tequila shotsen som blev 6:or istället för 4:or!!! :/  



Madde, Peter och jag gick bort till Kung Carl sedan. (Eller jag snarare Vinglade bort till Kung Carl) Några drinkar och många pinsamma möten senare kände jag och säkerligen alla andra inte lika fulla att det var dags att gå hem! Jag gick inte hem..Jag vinglade, snubblade etc! Madde följde mig och det blev många pinsamma fastklamringar runt lyktstolpar för att inte ramla. (eller om det var träd. Har ingen aning :S ) Vi ett av tillfällena då jag föll började jag och Madde att prata om känsliga saker. Så vi satt där ca 50 meter hemifrån och jag bölade och skrek och gud vet vad! Till slut hade jag inget smink kvar. (Eller jo överallt! Men inte där det skulle vara!) Vi ringde en taxi och åkte till statoil för att köpa cigg och där stod jag i nattluckan!! Med missplacerat smink och alldeles söndergråten och dyngrak! Herre gud så pinsamt!! Jag frågade Madde varför hon inte stoppade mig och hon svarade att hon inte hade nycklar till taxin annars hade hon låst in mig så som jag såg ut! Inte nog med detta utan en av vakterna från KC var där också!

Jag säger bara en sak! Det var sista gången som jag vinglade till och från Kung Carl! Usch så pinsamt det här va!

Vi mötte en gammal klasskamrat på Kung Carl också. Madde kläckte ur sig att hon har förändrats hon svarade "Förlåt, men det har inte ni" Jag förstår henne. Jag å Madde har haft våra vilda dagar under tiden vi kände henne och nu när vi har lugnat ner oss och gör ETT snedsteg så ser hon det!

Denna kväll är ingenting man normalt sätt skriver om i sin blogg, men va fan! Alla har ju varit packade någon gång! Jag har aldrig blivit varken utslängd från en bar/klubb eller spytt och detta är första gången jag gör bort mig ofentligt på ett uteställe! Nej nästa vecka blir det förhoppningsvis en lugn hemma kväll eller så istället.

(Bilder kommer upp när ag lagt beslag på dem)

Hoppas att ni hade en trevlig lördag iallafall! (+  söndag. Jag är bakis som jag vet inte vad!)

Tripp till stan.

Nu ska jag ut  på stan med Christopher. Vet inte vad vi ska göra, men jag tänkte övertala honom att shoppa lite med mig samt gå på cosmonova eller liknande. :) Ses sen!

Solsken och vänner är alltid välkomna!



Like a bridge over troubled water

When youre down and out,
When youre on the street,
When evening falls so hard
I will comfort you.
Ill take your part.
When darkness comes
And pains is all around,
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.

Sail on silvergirl,
Sail on by.
Your time has come to shine.
All your dreams are on their way.
See how they shine.
If you need a friend
Im sailing right behind.
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind.
Like a bridge over troubled water
I will ease your mind.

It is and will always be his lost!

Hej igen!

Klockan är kvart i 4 på morgonen och jag har fortfarande inte somnat. Jag kan inte. Skrivit extremt mycket på en text som jag i juni kommer att avslöja för er. Med tanke på att vissa av er läsare går i samma skola som mig kan jag inte berätta vad jag skriver på här på bloggen, men jag lovar att texten eller en förklaring kommer upp så småningom. 

Allting med Peter har upphört, känslor lika väl som ork att engagera sig i ett ohälsosamt tillstånd, men lyckan med Christopher består! Ska träffa Christopher imorgon och presentera honom för Elisabeth (min brevvän från Helsingborg som jag lärde känna när jag var 9). Hon ska även presentera mig för sin pojkvän som är med henne här i Stockholm. Ni hittar oss fyra på Café Albert på Birger Jarlsgatan runt fem imorgon och säkerligen flera timmar fram över.

Nu ska jag återgå till "Gossip Girl" där Chuck precis har upptäckt att han har förlorat Blair. Spännande! Lite konstigt också då jag tror att Peter har upptäckt detsamma. It is and will always be his lost!



Ses på vanliga stället snart igen! 

22 juni- 11 juli! Sommaren 09 drar vi på EuroRoadTrip!



Så nu är resan omplanerad! Det blir Stockholm,  Helsingborg,  Helsingör,  Amsterdam,  Bryssel,  Paris,  Nice,  (inget stopp i) Monaco, (därefter) Venedig, Zurich och Tolmin (där ska vi på Metal Camp!) På hemvägen blir det stopp i Wien, Berlin å tråk Trelleborg :P  NIIICE längtar!!

Roadtrip!

Stockholm, Amsterdam, Bryssel, Paris, Zurich, Tolmin, Berlin och Stockholm igen!

:S Confused!

You're making me so extremely confused sometimes that I don't know what to think..
I'm god damn lucky that I know what to feel!


(You've got ten seconds to explain.!

...........  

.........................

Oh, look at that.. Time's up!)

Bye!

Detta klarar jag galant!

Jag är helt överlycklig just nu.

Ni har säkert också en sådan där löjlig dröm som ni inte vågar berätta om för någon  just för att det säkerligen aldrig slår in..
Sluta aldrig drömma! Min dröm slog in idag! Men jag kan inte berätta förrän i Juni vad det är för något! :D

Rare Fashion klänningen



Fick just hem denna underbara klänning!  Väldigt efterlängtad! :)

Christopher

Christopher, du är normalt sett inte min typ av kille.. men jag tycker verkligen om dig!

Jag kan inte beskriva min typiska drömkille än.. men jag har en känsla av att jag kan det snart!
Tack för att du får mig att le


Rökning dödar.. No shit!


Tänk att detta ganska vackra kan vara så förädiskt  farligt. Vid varje bloss inhalerar man 70 000 olika gifttiga ämnen varav 4 000 av dem är Dödliga!  Varför ens prova en sådan sak? Dumma Fia...

Usch, Jag har rökt 5 st cigg idag också!  Men imorgon, då jävlar!



Vad pysslar jag med egentligen?! Se så äckligt det ser ut!!


Röksugen...


Någon lekte med fimpar utanför skolan... :S

Klockan är kvart över 3. Jag kämpar mot röksuget och har gjort det sedan imorse. Egentligen vill jag bara skita i det hela och röka en hel limpa bara rakt upp och ner! Men det går ju inte,,, Jag ska ju klara det här!

How to be English!



Haha! Jag tittade på hela! Snacka om BORED! :P LOL

Knäckebrödsdansen! Very funny!

Grab and Run!



Lekte lite med Photoshop... Kanske lite för mycket.. :P hehe

Sluta röka!



Idag är det den efterlängtade och fruktade 18:de april! Dagen då jag ska sluta röka! Jag tog en cigg 23.49 17:de april och därefter en cigg klockan 17.25 18:de april. Jag pallade helt enkelt inte. Jag fuskade! Fyyy! Rökte sedan FYRA giftpinnar till och skämdes som en idiot! Men efter det var det stopp! Nu är det slut på det goda! Det underbara, njutningen,lugnande... Men! Jag har redan fått bättre luktsinne! Kan känna den friska luften igen! DET ÄR NJUTNING! Ser dock inte fram emot morgondagen då jag gärna tar en morgoncigg.... Bloggar väl imorgon och berättar hur det gick.
För er som inte känner mig kan jag säga att jag röker minst 17 cigg per dag normalt sett så jag är stolt över mina 5 denna dag då jag till och med lyckades vänta till 17.25 med "morgonciggen". 



För att hålla mig sysselsatt idag har jag först och främst  ridit.
Tränade skänkelvikningar i skritt och trav främst men även lite i galopp. Ruskigt duktig häst jag har! :D Vi mötte några små kids också som tyckte det var skitkul att jaga hästar och varandra med pinnar så Bisse blev livrädd och satte sig nästan innan han for iväg i all världens galopp. Tur att jag känner min häst och alltid är beredd på sådana saker. Sen var han nojig tills vi kom tillbaka till stallplanen då skällde hunden och Bisse gjorde samma sak en gång till. SUCK! Jag ställde honom på stallplanen för att fixa honom och ge honom mat och vatten innan an fick gå ut i hagen igen och ja men då självklart skulle ju grannens hun komma farande! Så Bisse fick panik än en gång!! Han stod lös men kom tillbaka då jag ropade på honom eftersom att jag har tränat honom så. (Lite som en hund utan "vovandet" :P) 
Sedan drog jag till Gabbe som hade fest för sin moster från USA som varit på utlandstjänst ett år i Irak och just kommit till Sverige då hon fick permission. Trevligt, men jag var inte riktigt på topp så jag hälsade drack lite Asti och drog hem.
Ringde Hannah efter det och vi gick till Corner (en lokal pub här i märsta) och tog en Irish Coffée därefter till Garage och lyssnade på något liveband vars trummis var gryyymt duktig!
Japp...nu sitter jag här. Hemma igen efter lite hux och flux.

Studentskivan på Götakällare!

HEJ alla läsare! Rubriken stämmer! Igår var jag + halva skolan och många fler på Götakällare. Jag hade aldrig varit där förut, men det var fint! (Hatade dock rökrummet, men vad gör det när jag ska sluta röka IMORGON!)  Träffade en massa folk från skolan såklart! Vilket var himla roligt! Personer som man aldrig kunde föreställa sig fulla var dyngraka! Jag var nog lite på kanelen jag med.. Dagen-efter-huvudet säger det!

Jag och Hannah var en sväng på O'Learys först. Drack lite vin/öl. 21 års gränsen höll oss inte utanför då vakterna var snälla! När vi gick sa den ena vakten "Fan va snygga dom va" vilket gjorde att jag och Hannah gick rakryggade genom hela kvällen med ett stort leende på läpparna. Bekräftelse behövs som mest när man ska på Studentskiva! :)

Efter studentskivan åt jag och Hannah Giro m.bröd och Calamarez. Så himla gott! Sedan tog vi en taxi med Gabriella och Johan till Nattbussen. Vi somnade dock på bussen och vaknade på märsta station. Där ifrån fick vi en gratis tur upp till preem av en taxichaffis! Tack så mycket! Detta bevisar att det finns snälla människor! :)


Hannah fotade för skoltidningen och även till skivor med bilder som hon säljer för 50 kr styck! Hör av er till mig eller Hannah om ni vill beställa en sådan minnesvärd skiva!

Snor bilder från Justbell.blogg.se eftersom att det blev något knas med mina.





Se det här och ni kommer INTE att ångra er! Se HELA!

http://www.youtube.com/watch?v=d-KiGva9dV4

Susan Boyle-Britains got talent 2009  SÖK PÅ YOUTUBE.COM! Kan tyvärr inte kopiera.


Är helt till mig !!!!!


Andy Demetriou var dock inte lika bra! Men riktigt kul!


När ni ändå är igång! Sök på Stavros Flatly!

Haha! Och Fabia Cerra!

Fotboll!!



Åh, gud så kul
man kan ha med en boll, ett mål och några vänner! Hela kvällen har jag, Peter, Max, Uffe och Zandra spelat "Volly/stjärtboll". Japp jag vet! Knäppt namn! Men satan så kul!!

IGEN, IGEN, IGEN


Munnen ler när insidan gråter och skriker! Tackar Gud att vänner finns!

(Den här påminner vääldigt mycket om vad jag känner nu.)

Katie Melua- Nine million bicycles


Dags att blogga igen.

Vet för första gången inte vad jag ska skriva. Jag är tom på allt bra och full på alla dåliga känslor.


Munnen ler medan insidan gråter och skriker! 

Hur hänger det ihop egentligen..?
 Kan tänka mig att det bor en liten Fia inom mig som känner annat än jag visar och som minns saker som jag har förträngt. När "lilla Fia" blir påmind om detta så blir hon ledsen, arg, förvirrad eller vad det nu kan vara. Vilket speglar sig i prestationstankar och får mig att må dåligt. Jag tror att det är viktigt därför att bryta ner varje litet minne och varje händelse i små bitar genom att prata om det, skriva om det eller tänka mycket på det. För att bearbeta så att den lilla Fia:n också kan skratta och le!

Att jag går och pratar med en terapeut är alltså inte för att jag är psyksjuk eller så utan att jag är en människa precis som alla andra med bra och dåliga upplevelser som behöver hjälp att bryta ner allt i små bitar!


(Jag har förrästen en underbar vän som alltid stöttar och respekterar mig, oavsett vad jag har upplevt tidigare
eller presterat! En sådan vän borde ni skaffa om ni känner som jag men inte vill prata med en terapeut.
Ni kommer dock att få extremt mycket småbitar att hålla reda på efter ett par samtal med en sådan vän!).

FAAN! (Klick!)
















Roligt samtal som en vän berättade om för mig. (Jag bytte ut namnet. )

Julia vill sova hos sin pappa, men då han har besök av sin "flickvän" som gömmer sig för sin fästman vill han inte det.

Julia ringer upp sin mamma som är hos pappan för tillfället. 
 
Julia: Men va faan! Han kan ju ändå inte sätta på henne nu när hon e förlovad!!! Låt mig sova där!

Julias mamma: Julia..Jag har högtalaren på.

Julia: FAAN! (Klick)

Taylor Swift- Lovestory



Den här låten är så underbar! Den ger mig rysningar! Dock finns ingen officiell musikvideo än... :(

Besök på Jumbo Hostel!

Jumbo Hostel



(Såhär såg fiket ut. Beläget i fören på 747:an)



(Såhär ser de vanliga rummen ut.)


(Här har vi sviten med samma namn som jumbon "747". Fiffigt!)
Kom nyss hem från ett besök med fika på Jumbo Hostel! Väldigt mysigt måste jag säga! Åk gärna dit och titta! Det är dock inte särskilt snällt mot handikappade då det är jobbigt små trappor! Öppet för visning idag!

Stressad över studenten?


(Bild hittad på Google.se/com)

Studenten närmar sig och därmed stressen över slutbetygen! Nu är det snart sommarlov och ledighet, men innan dess ska allt vara klart! Uppsatser ska lämnas in, prov ska skrivas och allt detta lånar vår tid och ork för att i framtiden kunna betala tillbaka i form av ett välförtjänt arbete. Vi kämpar alla för samma sak. Med hjälp av lärare och bekanta har vi i många år tränat oss inför arbetslivet och dess prövningar. Vi har länge strävat efter våra fenomenala slutbetyg och nu är vi snart där!


      Sedan 80-talet har stress ökat kraftigt bland utgångseleverna. 4 av 6 utgångselever har sömnproblem och ångest över slutbetygen. Många av oss är inräknade i de 4. Vi som vaknar på nätterna med ett ryck då vi plötsligt minns hur vi glömt bort en viktig inlämning. Vi som vaknar och gråter då vi i drömmarna blivit påminda om en dålig prestation. Vi som sitter uppe hela nätterna för att plugga. Vi har snart gått in i väggen, ett studiestillestånd är nära!


      Vi får inte ge upp nu när målet är nära! Allt fler gymnasieelever vill bli advokater, civilingenjörer eller ha drömjobb som artister. Dock blir svaret annorlunda om man frågar en av oss utgångselever strax innan studenten. Vi sänker ofta våra ribbor! Kanske är vi rädda att misslyckas.


       Pressen och stressen sitter som en spärr i våra huvuden. Ju mer stress och prestationsångest desto sämre resultat då all inspiration som vi skulle kunna ha inte ryms längre! Prestationsångesten mördar våra idéer och framtidsplaner. Vi vet alla att vi kommer att ångra varje minut som vi inte pluggade! Det är dags att ta tillbaka vår vänstra hjärnhalva och förbereda oss på alla sätt vi kan inför studenten!

Detta har hänt sedan blogg stoppet.

  •  2/3-09 BLOGGSTOPP!
  • 2/3-09 Min blivande värdmamma från Philadelphia läser min blogg och ville efter det inte att jag skulle komma. (Jepp, jag åker inte till USA! "Everything happens for a reason" som Hannah sa) 
  •  14/3-09 Jobbade syrran med mig på Arlanda Hotellby. (Vi hade jättekul!)
  •  21/3-09 Fick jag höra the sound of a new tattoo! Ont som satan gjorde det såklart!  (Stjärnor såklart. lägger upp en bild så småningom.) (Hannah satt å höll min hand. :P haha!)
  • 3/4-09 Hade "Rozenhill" spelning på "Alcazar/Nalen"  (Grymt bra såklart! Väntade mig inget annat!) :P
  •  7/4-09 Fastnade jag med bilen på en åker då jag,Max,Gustav och Johan skulle åka och grilla. (Vi satt fast i 3,5 timmar därefter drog en bergningsbil upp oss för ynka 1200:- !)
  •  9/4-09 Partajade jag och Denise, Paulina och Anni på "Ego". (Mina fötter dog tyvärr så jag tog en taxi hem till Denise på Gärdet redan klockan 1)

Välkommen till CherryChérie's blogg!



Tidigare bloggade jag på Esia.blogg.se!


Slutade tvärt och fick sedan "skäll" av läsarna för att jag slutade..
So here we go again!

Enjoy!