Helgen i Svensborg!

   Hej igen!



Länge sen sist! Jag vet...  Förlåt! Har suttit strandad ute i Svensborg hela helgen. Anlände till destinationen under fredagen och kom nyss innanför dörren. (Samt ska dra tillbaka om ca 10 min)



jaja.. I lördags var det Rally! Skepptuna MIK hade något Folkrace ute på Slåttan. Jag oh Peter var såklart där..samt alla andra lantisar :P Vägen var avstängd hela dan oh det var varmt och soligt! Jag skriver inte så mycket om det (med tanke på tidsbristen) utan lägger upp bilder så fort som möjligt istället... :P 

På kvällen var vi först å grillade hos familjen Lundgren och sedan hos familjen Söder :P Såg "Seven Pounds" Så himla sorglig!! Grät ju floder! :S  You gotta see it!

Söndag= SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL......Värme! och...Back to Svensborg efter ett möte med Hannah! :D


Klev ner i ett kärr fullt med pollen påväg till rallyt. Skorna var svarta innan!!


Bilarna kom farande i hög hastighet på den lilla slingriga grusvägen!


Söndagmorgon spenderades i Peters hängmatta i solen!

Me like!

Kollade just in Foki's blogg. Fick tips om roliga USB minnen. Är inte denna typiskt jag?

It's sooo CherryCherie!







Den kostar dock 36 $ vilket känns lite för mycket för en "leksak".
(Ska prata med min mor och far om det. ;)

Kändis spotting på Wallmans Salonger

Efter en skön dag i solen på Campino med Hannah ringde Marie-Therés (Hannah's mamma) och frågade om vi ville med på  kändisfest. Klart vi ville det! Det blev bråttom för vi skulle vara på Wallmans Salonger klockan 19.00 och innan dess skulle vi sminka och klä oss. Klockan var nu 17.10 och Det tar ett tag att åka till Åkersberga där vi skulle få skjuts av Marie-Therés. Det var Casablanca tema och Robert Wells och hans kör tjejer Vocalettes uppträdde efter den ljuvliga Buffén. Superduktiga! Helt fascinerad. Satt brevid tjejernas och många andra kända artisters sångpedagog. Hon gav mig sitt kort så nu hoppas jag på sånglektioner till hösten. Hon var trevlig!


Vocalettes


Robert Wells

Träffade bland andra Zubeyde Simsek från Robinsson. Hon var så nonchalant!! Hon presenterade sig inte själv, men tog i hand.  Jag borde egentligen ha sagt. "Och vem är du?" eller "Hur var namnet?"  Marie Serneholt var trevlig och Måns Zelmerlöv var nog till för just små tjejer som inte bryr sig om hans personlighet. Även han var ganska nonchalant! Arne Weise var glad i hågen och kom dit med ett äldre sällskap. Den första vi la märke till var ändå Nanne Grönvall. Hon diggade Jazz musiken hela kvällen i svängiga rörelser. (Självklart fanns det fler som jag skulle kunna skvallra om, men det får bli en efterfrågan om det först. Det var  ju ändå ett par stycken där.)

Hannah och jag blev fotade av paparazzis. Kul då jag tidigare endast varit på kändis fester som fotoassistent förut!


Jag och Hannah

När vi kom hem till Svinninge igen blev det ett himla prat om allt! Jag, Hannah, Marie-Therés och Jocke sat på balkongen och rökte och drack te till långt in på natten! Riktigt trevligt! Funderar på att lite senare idag åka ut till Hannah.

Marie-Therés fotade Vocalettes i ShayFoto till deras skivomslag. Vackra bilder!

STCC Grid Girl 23 maj



03.30 lämnade jag och Peter Märsta bakom oss för att plocka upp Suss och Johanna i Västerås och sutligen åka vidare till Karlskoga och GELLERÅSEN!

I bilen påväg ner frågade jag vad de tidigare hade för meriter som grid girls eller modeller. Vouge, Miss "någonting".......  När jag fick samma fråga dog det samtalsämnet ganska snabbt. Vad tusan har Jag gjort??

När vi kom fram till Karlskoga åt vi frukost på Mc'Donalds. Jag tycker att det är ganska mysigt och trevligt att äta frukost där faktiskt då det sällan är en massa folk där. Ljudnivån är liksom mycket lägre. Där satt vi iallafall och diskuterade knäppa flickvänner och killar med pengar.

Väl framme på Gelleråsen fick vi VIP-biljetter av vår kontaktperson Ulla. VIP för dem betyder inte "Å, tack så mycket nyckeln sitter i" medan man också får bärhjälp med de tunga väskorna. Nädu.. Detta var en skumpig gräsmatta där man fick backa in bilen själv och sedan gå lite längre än de andra för att komma till grindarna där vi skulle mötas. Vadå VIP?
Jag ska inte klaga. vi fick ju biljetter och betalt.

Ulla mötte oss mycket riktigt vid grinden och sa "Om 20 min ses vi vid Race Village tältet" Hmm.. Var var det då? Vi gick hur många varv som helst inne på området och letade och letade. Peter hittade en motorcykel som han gärna ville ha. Vi gick ett varv til och sedan mötte vi upp henne vid grinden igen. Tillsammans gick vi tjugo meter bort och där stod tältet OCH motorcykeln som Peter ville ha. Där hade vi ju passerat! Antar att ögonen föll på motorcykeln istället för den gigantiska skylten "RACE VILLAGE" 

Vi fick kläder och gick för att byta om. När vi klev ut så var kamerorna framme direkt! Jag kände mig faktiskt inte så bekväm i kläderna. Byx-skjort-dress med skärp i midjan och keps. njaa..inte min grej. Det var ju snyggt på de andra men nää. inte min grej. (Peter började tröttna redan där tror jag. Biljetterna till läktaren var slut och vi var mest på Grid:n och banan. ) Vi fick skyltar med förarnas efternamn och bilnummer. Jag hade 88 Viktor Hallrup (han vann tydligen sen så jag fick vara med på prisutdelningen.  Det var both good and bad. Extremt mycket kamerablixtar och många filmteam. Men även Pommac i ögat å en spindel hängandes från kepsskärmen när det var smile for the cameras som gällde. ) Vi gick ut på /in på grid:n /ban depån och gjorde NADA vi stod och log åt de som ville ha förarnas autografer eller de media gubbar som kom å fotade. Peter var gullig å fotade som en galning han med tyvärr har jag ingen sladd till kameran. Sen ledsnade han då det var ags för lunch. Han satte sig i bilen. Förrästen så var lunchen inte en kupong till en korv m. bröd utan det var en fin buffée i ett jättefint tält, med fint dukade bord och servitriser. DET förväntade jag mig INTE!! :D 

Just ja. jag backade in i Prins Carl-Philip också. Jag sa förlåt och han sa ursäkta så det avr ju inte så speciellt, men men. Lite kul var det ändå. Visste inte att han höll på med STCC race. 

Vi åkte hemåt  (mot Västerås) då dagen slutade runt halv 5. Griniga å trötta. Vi stannade i Örebro på Mc'Donalds igen och bland annat bytte förare. Johanna fick köra så slapp jag! Underbart! Vägen hem från Västerås var dock mestadels bråkig. 

Vet fortfarande inte om jag tycker att det var värt att åka till Karlskoga för en sådan sak. 



(Bilder kommer när jag har en sladd.. :P) 

Madde

Eftersom att planerna jag hade med Gabriella gick i stöpet då hon glömt bort lilla mig så ska jag istället till stallet med Madde. :) Madde och jag har verkligen hållt i hop ett tag nu. :P Det finns nog ingen i min omgivning som gjort lika galna saker med mig som Madde! Haha! Jag skriver dock inte om de sakerna på bloggen. Tråkigt va.! :P Hehe.! Tänk på något dumt som man kan göra i tonåren... Yes! Vi har gjort det. och....Yes! Det med! Bloggar senare...
Kram på er!


Franska..

Sitter och pluggar franska. Jösses.. dessa uttal!

Sad...


Blair:
  When I asked you forever ago; What are we Chuck?

Chuck: Blair....

Blair:  Last fall you said we couldn't be together. And I believed you..But everytime I try to move on you're right there..acting like..

Chuck:  Acting like what?

Blair: Like...Maybe you just want me to be as unhappy as you are.

Chuck: I would never wish that on anyone. I want you to be happy.

Blair: Then look down deep into the soul I know you have..and tell me if what you feel for me is real...or if it is just a game. If it's real we'll figure it out..! But if it's not then please Chuck..just let me go!

Serena walks into the room and overhears...

Chuck:It's just a game...I hate to loose..You are free to go.

Blair walks away.

Serena: Chuck, why did you just do that?

Chuck: Because I love her! I can't make her happy..

STCC- kläder för den som undrat

Här är kläderna jag ska ha på lördag på STCC i Karlskoga :)

Bisse, Schack

Åkte ut till Bisse igår. Tittade till honom. Han har blivit mycket bättre över natten då han fått vila!
Betade honom på grannensgräsmatta också. :P Jag tror det var uppskattat!


Åkte ut till Peter sen. Vi spelade Schack och jag kan nästan säga att jag vann. Det blev typ Stål eller vad det heter. När en av parterna inte kan lytta någon pjäs. Men hallå! Jag vann ju tyyp. :P Det hade han nog inte förväntat sig! :D


(Ingenvidare fin bild på Fialuttan, men jag gillar den på Peter.)

Bisse är halt!

Bisse är halt.. :( Stackarn! Han gjorde illa sig i hagen. Nu får han stå inne och de närmaste dagarna kanske veckorna får jag åka ut två gånger om dagen och promenera med honom. Han måste få äta gräs nämligen så att det inte blir en chock när han är frisk. Dessutom måste han röra lite på sig, men inte mycket. Ska ut om ett par timmar. 
Någon som vill följa med?




(Han e lite som en hund..e han inte?)

Vad tror ni är det viktigaste för ett barn?

"Ett barn är som en blomma; får det bara näring, vatten och sol kan det flytta från fönster till fönster utan att dö..."



Frågan är om de mår bra av det?
Jag tror att det viktigaste för ett barn  är kärlek & trygghet

White room m. Denise, Alexandra & Emma!


Alexandra, Jag å Emma

Champagnen flödade och slemmen som drack den letade efter sina "fem i 5 ragg".
En, till en början, tom yta blev väldigt fort väldigt trång. Att dansa och att försöka dansa är två olika saker. Tänk om vi hade tagit den där chansen att gå upp och dansa då det var nästan tomt? Då hade jag blivit av med den där danssugna känslan som fortfarande kryper i benen trots att jag nu sitter hemma, bakis (?) och egentligen inte vill tänka på nattklubbar alls. "Igen, igen, igen" skriker benen ändå! "Dansa, dansa, dansa"  Ni minns väl hur man dansade på lågstadiet? Man förde benen först i sidled åt ena hållet sedan åt andra hållet..gungade lite lagom med kroppen och kände sig tuff. Igår kände jag mig bara osäker. Lågstadie-dansen är ingenting för mig helt enkelt. Det var dock den enda som det fanns utrymme till. Där stod jag sådär lagom osäker i trängseln och "Poff!" Jag är dränkt i champagne!! En av champagne dyrkarna snubblade och hällde hela *pip* flaskan över min högra sida på klänningen! Undrar vem av alla på det fulla dansgolvet som med sina kläder ovetande torkade bort den från mig då jag gick ifrån golvet. Folk spillde dricka hela kvällen. Fram mot fyra tiden var det så klistrigt på golvet att man var rädd att behöva lämna sina skor i folkmassan!

Vi fick iallafall behålla skorna allihop och när vi går ut för att röka är det ljust! En gyllene regel på krogen är ju iallafall för mig att man drar INNAN lamporna tänds inför stängning. Med en sol på väg upp kändes det som om de hade stängt för länge sen. Jag såg konversationen mellan de som sköter lamporna vid stängning framför mig som om de styrde solen. "Hey, dra på några miljarder lumen till!" Det kändes konstigt minst sagt. 


Tyvärr är dessa enda bilderna än så länge.... Denise och jag innan utgång ♥


Fia's outfit :)

Att äta fyllemat på Seven Eleven kändes som att äta frukost i festkläder och gårdagens smink på väg till skolan eller liknande. Inte roligt! Bara konstigt...  

Något annat konstigt är ju förstås hur det kommer sig att killar inte förstår när vi tjejer inte är intresserade!

Ekengrenkopian: Skål!!

Jag: öhm, skål!

Ekengrenkopian: Fan va du e snygg!

Jag: okeej. Tack. .....   (Tystnad killen nästan bokstavligt dregglar) ...... Asså, jag är inte intresserad bara så du vet. Om jag vore du skulle jag ragga på någon annan.

Ekengrenkopian: Varför då? Har du pojkvän?

Jag: (Snabb lögn.) Ja!

Ekengrenkopian: Men jag vet att jag är bättre än honom! Var bor du?

Jag: Det spelar ingen roll. Hejdå, ha en trevlig kväll!

Sekunden därpå börjar någon sturebög att snacka. Han hade varit på 4 olika sturep.-häng innan och druckit 10 flarrer skumpa och han tyckte jag var fett dum som rökte på heltid när han bara feströker 20st per event. (Jag och Alexandra drev som jag- vet- inte- vad om honom sen vilket lät ungefär som ovanstående.)

Sturebögen: Vi tänkte beställa in lite skumpa, vill du ha?

Jag: Nej tack. Det är bra.

Sturebögen: Vadå? Det är ju fin champagne! Dricker du inte skumpa, bruden?

Jag: Jo, men jag väljer noga med vem!

(Vi tjejer gick in och dansade och efter två minuter på dansgolvet kommer både Ekengrenkopian och Sturebögen fram och ska dansa och hälsa och prata!)    Vilken del av "Nej tack! Jag vill inte! Jag är inte intresserad!" förstår  killar inte?

Såg dessutom en gammal klasskompis från högstadiet. Hon var endast med sådana killar. Inte där med någon tjejkompis eller så. Superfull och lät killarna röra. Jag visste inte vad jag skulle tycka eller tänka! Hon har alltid haft så mycket integritet! Vad hände? Sorgligt...

Många irritationsmoment senare var vi iallafall på Gärdet igen. Skönt! När jag har hunnit fundera på det roliga också och inte bara det negativa, så hade vi ändå himla roligt.
Vi är ju faktiskt ett gäng som alltid har kul!


(Just ja, bara så ni vet så kostar en vodka redbull 170kr!! och Champagne finns för 75.000kr!!! Dyrt?!)

Plask efter besök på Våfflan

Gott med glass från Våfflan. Vi åkte till Sjudargården också och plaksade i vattnet. Eller.. inte badkrukan Fia, men Maria gjorde!



Framsteg? :P

Peter spotted utan mössa! Wow!

Anna är lite...udda..

Anna: Maria, jag vet vad du inte ska göra!

Mamma och jag tänker att nu så kommer en förklaring till varför du inte ska röka, tatuera dig and so on.

Anna: Du ska inte ta chili på armarna!

Biljardpalatset och Våfflan!

Igår var jag på Biljardpalatset. Jag, Peter och Max drog in till Fridhemsplan. Billig och en minst sagt trevlig fredagsunderhållning! 30kr per timme och person eller 200kr per bord och timme. Betalning sker när man går, så se till att hålla koll på klockan! :P Vi stannade ett par timmar och hade jätte kul! Fredrika kom dit också som en glad liten överraskning. Vi spelade först i lag mot Peter och Max, men vi loosade stenhårt  så efter ett tag så bytte vi och jag och Peter spelade i ett team. Vi vann :) Med tanke på Max sega reaktionsförmåga gällande sin tur, så spelade jag och Peter själva när det dök upp ett bord och några vänner till! Det gick mycket bättre för mig då jag kommit igång, but still I suck!  Peter var although superduktig!! :O Surprise Surprise!  Hem till ljuva Märsta efter detta!

Nu ska jag iväg och köpa glass med syrran på Våfflan i Sigtuna! Såå mysigt där! (God kulglass också såklart!)

Den eventuella seglingen på söndag blir nog inte av, men vem vet.. Kanske, Kanske. :) Shit! Jag har blivit en seglartönt! ;) Haha! Det första jag sa till pappa när jag kom hem från seglingen med Fredrik var: "Pappa, Kan vi inte köpa en segelbåt?" Som svar på det blev det ett "VA? Är du inte riktigt klok? Vi har ju redan en häst! Räcker inte det??"
 

Saknar dessutom den här tjejen jättemycket idag! Det var Rix Fm festival igår och det har varit en tradition att gå dit. Lollo var alltid med och nu var ingen av oss där...
Sad but true!..
Kom hem snart..?

Jaja, ska åka nu. Hörs på vanliga stället! Skriver mer senare! :P

KramKram

Biljardpalatset m. Max å Co'


Ikväll blir det ingen vistelse i Kungsträdgården, men istället ska jag spela biljard på Biljardpalatset med Max å Co'! Ska bli trevligt! Ska göra mig iordning nu och även se om jag kan hitta min älskade jeansjacka! :P

Trööttttt!

Har precis kommit hem och lagt mig i sängen för att plugga. Jag har varit hos Hannah hela kvällen. Vi har grillat och haft pluggmaraton ute i Svinninge där hon bor. Jag är så trött nu att jag egentligen bara vill sova så ag tänkte inte skriva mer i bloggen idag utan plugga och sova. Lovar dock att uppdatera lite mer imorgon! Förrästen är det Rix FM festival i Kungsträdgården imorgon. Jag och Hannah ska dit som vanligt. Men hallå! Det är ju faktiskt tradition! :P

Natti natti! Sov så gott!

Good news

Goda nyheter igen! Å så glad jag blir! :D

STCC! (Swedish Touring Car Championship)


Blev uppringd av en tjej från STCC idag. Hon ville att jag skulle vara med som Gridgirl på STCC's race i Karlskoga 23 maj. :D Ska bli superkul.!




Studenta

Sååå...Nu dog motivationen igen. Great!

Plugg, Plugg, Plugg...
Är så trött på det ofrivilliga lärandet att jag nästan inte står ut de 10 skoldagar som är kvar.... :(
Fine om man vill lära sig! Då är det ju bara kul! Easy helt enkelt! Men nu är jag less. Pallar inte. Jag vill ut på sommaräventyr!!

Segelsällskapets otroliga resa Del 3

När vi kom iland fick vi gå en bit med all packning för att ta oss till Roslagsbanan i Åkersberga. Vi hittade en Pizzeria på vägen och stannade där för lunch och kaffe. När vi klev in på pizzerian upptäckte vi att vi fortfarande gungade! Alla stod bredbent och "stadigt" som på en båt och lutade från höger till vänster hela tiden. Vi måste ha sett urlöjliga ut! Haha! När vi satte oss vaggade vi från sida till sida.

Vi kom iallafall till slut fram till roslagsbanan i Åkersberga. Där var det två killar som i ett försök till att vara diskreta klankade ner på våra kläder. "haha sådär skulle jag aldrig gå klädd" sa den ena killen till den andra. Jag fick fnatt å svarade "hur skulle du gå klädd då? om du befunnit dig på en segelbåt i 17 timmar?! Va?!" Jag fick inget svar... bara en förvånad min.

Sen blev det byte i Stockholm östra till tunnelbanan mot centralen och sedan slutligen tåg till märsta. Var hemma ca 15.30. Det vill säga samma tid som vi åkte ifrån Bergshamra. Väldigt kul var det iallafall att segla och jag kan nästan lova att jag kommer att köpa mig en segelbåt när jag får råd och tid för den! Saknar redan det vaggande vattnet på sjön!

(Som sagt..bilder kommer när jag får dem)



Snygga bloggdesigner ifrån BloggaSnyggt

Seglarsällskapets otroliga resa Del 2

Jag höll på att somna när klockan blev 3.30 så Madde och Marcus fick byta av mig och Fredrik. Vi sov ett tag och de seglade vidare. (Fortfarande åt fel håll!) 

Fortsättning följer.....

Kojen där jag och Fredrik sov var inte stor och det var inte varmt! Sov inte alls mycket under de tre timmar då jag fick försöka. Drömde hela  tiden om båten och vaknade ibland då det blev iskallt eller då båten lutade lite extra.



Min packlista:
En vindjacka
En regnjacka
Ett par regnbyxor
Ett par stövlar
Ett par tunna mjukisbyxor
Ett par lite varmare mjukisbyxor
Tre par yllesockor
Två varma tröjor
En långärmad tunn tröja
Ett par gymnastikskor (mönster undertill!)
En bikini
Hygienartiklar som t.ex. tandborste,tandkräm etc.

Till nästa resa ska jag se tll att ta med mig ännu fler varma kläder samt en handduk, sovsäck, vantar, mössa och halsduk! Allra helst en vinterjacka också!

Hur som helst så vaknade vi av att solen hade gått upp och av att Marus och Madde inte visste var vi var. Vi hade förstås åkt vilse! Efter mycket om och men kom vi till Svinninge båthamn och la till där för att återigen fråga om en skiftnyckel till motorn! Marcus klev iland och hittade efter ett bra tag en skiftnyckel av någon i en verkstad. Vi lagade motorn (På heltid! YEY!) ,kollade på sjökortet och kom till slut fram till the final destination Österskär båthamn. Vi krockade några gånger i kanterna då vi kom in fel och kunde efter mycket om och men knyta fast båten och packa ur allt!



(Måste gå..Skriver snart)
To be continued....Diamantia.com

Seglarsällskapets otroliga resa!



Jaa hörni..Vad ska jag säga... Vi kunde iallafall inte segla utan vind! (Så det blev inget...? Klart det blev!)
8.00 åkte Fredrik, Marcus och jag från Täby mot Åkersberga för att plocka upp Madeleine (Marcus någonting). Vi packade trångt in oss i bilen och åkte till Bergshamra där båten "Campari" skulle sjösättas och få en mast.



Efter lång väntetid för min och Maddes del, och hårt slit för Fredrik och Marcus, drog vi ut på sjön med hjälp av motor. Solen sken och det blåste sådär lagom mycket att det strax var dags att segla.

15.30 åkte vi iväg och 16.30 blev jag kissnödig. Marcus och Fredrik tyckte att jag skulle hänga mig över relingen, men det tyckte inte jag! Så jag letade desperat efter land!

Så småningom dog vinden nästan ut helt och vi tänkte använda motorn igen, men vad tror ni hände? Den *PiiP* motorn fungerade inte!! Vi letade vind ett tag till och fick till slut tillbaka den! YEY! Självklart dog vinden igen lite senare och vi kryssade över farleden där Silja Line båtarna går för att få tag på en brygga med hus, snällt folk och skiftnyckel. Som närmast låg vi 50 meter ifrån en så'n där stoor färja som gör att en liten segelbåt på 7 meter känns väldtigt liten.

När vi kom fram till bryggan kastade jag mig ganska bokstavligt upp ur båten och sprang in bakom en buske för att äntligen få kissa! Klockan var ju ändå 20.30 vid det här laget!! Palla hålla sig i 4 timmar och hålla humöret uppe! Haha! 
Marcus fick iallafall låna en skiftnyckel i rätt size och kunde "laga" motorn.! (Tack snälla människor på Gullholmen!)

Cinderella båten passerade och vågorna som kom efteråt var inte nådiga! Vi gjorde allt vi kunde för att hålla båten borta från bryggan! Det var riktigt läskigt! Med tanke på att det var ganska mörkt så märkte jag inte heller att jag i denna rena panik satt mig rätt ner i en hög fågelskit!! USCH! Men , men bara till att byta brallor.

Vi korsade farleden med de stora båtarna en gång till och sedan dog motorn OCH VINDEN! Igen!!! Jag och Marcus började paddla. Vi var tvugna att komma fram till en boj som blinkade en bit fram. Samtidgt tog vi middags break. 23.00 typ tror jag klockan var.
 


Sofia: Lägg nu inte ner paddeln där för då lovar jag att den trillar i!

Marcus: Äsch! Det gör den ju inte. Där ligger den ju...
 
Madde: Men va faan!

Sofia: Vad var det jag sa?

Den försvann!

Madde: Vad ska jag nu paddla med?

Sofia: Den här! (och tog upp den andra av de f.d tre årorna)

Jodå vi klarade oss :P När vi är bara en liten bit ifrån bojen får vi vind i seglen och kan lägga undan årorna, men vi upptäcker också att det är massa stenar där! Så det var efter allt slit och svinn endast till att vända! En extra tur på några timmar senare ligger Marcus och Madde och sover medan jag och Fredrik seglar för fullt! Uppe i 5 knop med den lille skönheten ett tag! :P Med hjälp av Polstjärnan, kompass och sjökort trodde vi att vi skulle kunna navigera oss utan problem, men vi fick ingen vind i seglen och bara för att så var ju motorn död igen! Så vi satt och drev lite, därefter fick vi vind och seglade på! (Åt fel håll!)

Jag höll på att somna när klockan blev 3.30 så Madde och Marcus fick byta av mig och Fredrik. Vi sov ett tag och de seglade vidare. (Fortfarande åt fel håll!) 

Fortsättning följer.....




(Bilder dyker upp när jag får tag på dem.)

Vem kan segla för utan vind?

Japp, Om ett par minuter kommer Fredrik och plockar upp mig. Han ska väl hälsa lite på mor och far också. (Undrar om de skrämmer bort honom.. :/ )
Sen bär det av till sjöss! Ut å segla! :D Har aldrig seglat förut så det ska bli roligt! Kommer hem på måndag någon gång. Kan tyvärr inte blogga där emellan. Men bloggar såklart när jag kommer hem! :P

Ska packa klart nu! Hoppas vinden är med oss!


Konstig tävling, innomhusgrill,skåpbilsresa och Musiik!!

Kvällen började med en misslyckad grillning runt 19.00. Dåligt väder gjorde att vi gick till Max och använde stekpannan istället. Men, men..Det gick ju att tillaga mat i den med. :P Innan matlagningen tyckte Johan och Max att det var kul att tävla om vem som kunde hålla kvar handen på spisplattan längst från det att de vridit på värmen.


Vem vann? Jag vet inte...Tror Johan vann.

Vid 21.00 sprang jag och Max till tåget och mötte upp Johan, Malin, Pabbo och Linnea för att dra till Brother Tuck i stan. Tyranex (kompisar till Max) spelade. Innan dess spelade Sencelled. Superduktiga! Där jag satt med mina vänner i hörnet hörde jag plötsligt något tilltalande och knatade fram mot scenen. Trångt och många långa människor gjorde att jag inte såg så mycket, men hörde gjorde jag absolut! En kille (Fredrik) erbjöd mig en bättre plats och därefter började vi prata om bandet och allt möjligt. Han var tydligen gittarist och sångare i Sencelled tidigare. En duktig sådan visade det sig senare!

Lite fumligt i den där skåpbilen...


Fredrik: Vad lyssnar du på?

Jag: Öhm, blandat. Gillar Paramore, Greenday och massa annat. Du då?

Fredrik: Jaha! Jag har Greenday som ringsignal. hehe. Har du hört den där låten..Lovestory, med Taylor Swift?

Jag: Jaa! Jag har den som ringsignal...  

Därefter upptäckte vi bara fler likheter! Han har ridit i flera år och ...jag vet inte. Han är bara intressant. Förhoppningsvis så ska vi ses på söndag. Ut och segla! Hur kul kommer inte det bli?!  Jag fick förklarat för mig att vi nog skule bli tugna att kryssa och att det inte alls handlade om Silja Line :P

However! Kvällen slutade ju inte där. Ledsen, men jag tror vid närmare eftertanke att det inte är så smart att skriva om skåpbilsresan här på bloggen! Ni som var med vet ju allt och ni andra får väl fråga :P hehe. Man vet ju aldrig vem som läser... Roligt var det iallafall! Haha....  När ni öppnade dörren på Medis trodde vi att det var någon heelt annan.. haha

Jag efterlyser förrästen filmen från den resan! Skulle vara himla kul att se den :P


Oops! Need to go. Klockan tickar och jag har ca 4 miljoner saker kvar att göra.
Tjingeling! Ses på vanliga stället ikväll eller imorgon :P

Grillning

Grilltajm!!

Peter,Max,Johan, Uffe och Fialuttan själv såklart! :P

God morgon!

God morgon! Eller ja.. jag klev iallafall upp nyss. Ligger och solar i trädgården med en underbar giftpinne i vänster hand och ett glas apelsinjuice till höger om mig :) Hade behövt gå till skolan idag. Har ett prov i Naturkunskap B men jag fattar nada. Jag har verkligen försökt att plugga! Jag kan kaptitlets innehåll utantill, men när jag ska svara på frågorna så bara låser allting sig! :( Aja, Let's not ruin this moment! Jag njuter av solen iallafall!

I Love You-Tu!-be

Idag blir det lite youtube klipp :P

We can't go on together...I'm sorry!




Title: Elvis Presley - Suspicious Minds

We're caught in a trap
I can't walk out
Because I love you too much baby

Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds
And we can't build our dreams
On suspicious minds

So, if an old friend I know
Drops by to say hello
Would I still see suspicion in your eyes?

Here we go again
Asking where I've been
You can't see these tears are real
I'm crying

We can't go on together
With suspicious minds
And be can't build our dreams
On suspicious minds

Oh let our love survive
Or dry the tears from your eyes
Let's don't let a good thing die

When honey, you know
I've never lied to you

Discovered a cherrytree in my garden! :O



Jag har ett körsbärsträd i trädgården!! :O Och det blommar till och med! :P Coool! Det visste jag inte :D





P.S. I love you!

Yes, I saw it.. Vacker film, framförallt rörande!
Jag bara grät å grät å grät hela filmen rätt igenom. (nästan) En sådan film som man inte vill ska ta slut!



Jag önskar att killen jag gifter mig med är som Gerry!
Spontan, charmig, romantisk, oförutsägbar!
(Utom det är med kärleken! Han ska alltid älska mig lika mycket som jag älskar honom!)

Ny header snart :P

Bygger om som jag vet inte vad. Den här headern ska in så fort som möjligt. Hope you like it :P



Blond..Hur?

.
Natii: du var ju brutnett för ett tag sen.. fixade du håret själv eller på salong? hur lång tid tog det att få det ljust igen å vad kostade det ?

Svar:  Jag började bleka håret 2 dagar innan mösspåtagningen. Det skulle bli slingor, men det blev gult och fult så jag tog beslutet att bleka hela håret. Dumt!  14 burkar hårfärg senare var jag inte bara ruinerad utan även gulhårig. Nu lever jag på Silverschampo från Matrix! (199:- ) Redan bättre resultat! Det blev minst lika dyrt att göra det hemma som på salong och det tog längre tid. Gå till en salong! Var noga med din beskrivning. Vilket resultat vill du uppnå?

Denna olycka resulterade i att jag inte gick på någon mösspåtagning!

Svar på Anonyms fråga.

En Anonym frågade (som den uttryckte det..) Vems jävla diadem jag har på mig.?  Svar: Min syster Annas diadem. :P

Paris


Denise frågade vart jag hellst vill åka. Här är svaret!
PARIS!
Nästan lite besatt av Paris och franska.

Våga fråga...


Har tråkigt! Ställ en fråga..Vad som hellst.!

GIIIVAKT! STÄÄDA!


Dags att städa. Jag gjorde min plikt. Drog fram militär-Fia och städade!
Med Rozenhills skiva King without domain blev det till och med behagligt att städa. :P

Innan dess gick jag och köpte glass med Gabriella samt hyrde filmer.

Nicke har nu gått vidare...

"Nicke har nu gått vidare..." stod det i ett sms imorse varpå jag grät och somnade om i brist på ork att känna.
Nicke var Hannah's hund som hon fick när hon fyllde 5 år. Han har alltid varit där, funnits där. Den lilla vännen kunde reta gallfeber på en när han skällde, men nu när han inte längre skäller är det ännu värre. Tomt. Tyst. Dystert. Hannah's gråt ekar i huset istället för Nicke's busiga skall. Jobbigt..Men hans tid var kommen. Dags att ge honom den lugn och ro som han förtjänar. Vila i frid

Lördag på Garage och Kung Carl



Igår var jag på Garage med Max å Johan å Co', men enligt mig så sög live banden så jag drog hem å bytte om till klänning. Sedan bar det av till Kung Carl med Emma, (Jessica, Ylva) och kära Denise! Hade så himla roligt! En av de roligaste utgångarna jag har haft!
Shake,shake,shake!



Denise till Johan: "Det enda jag vet om dig är att du heter Johan och är ett stort fan av Rozenhill"

Varav jag asgarvade!!

Fia till Denise: "Johan är trummis i det bandet! Klart att han är ett fan" Haha


Ser ni oss? Till vänster..

Sol,Sol,SOL


Efter flyttstädningen solade jag i trädgården :D Vaarmt!

Flyttstädat åt Lasse

Lämnar detta inlägg med att jag har flyttstädat och träffat 2st jättetrevliga nyinflyttade från italien. :)

Gott med glass




Vi köpte glass på Våfflan och åkte till Sjudargården.

Våfflan m. Maria

Nu ska jag släpa ut lillsyrran till Våfflan för att äta glass :)

Valborg

Valborgsmässoafton

Jag och Hannah gick till Corner igår, men där fick vi också veta av Hannah's pappa att Nicke (Hannah's hund) ska avlivas imorgon!! Vi slutade därför vår utekväll redan efter första drinken (Cosmopolitan :P) och gick hem till Hannah där Nicke befann sig. Sedan åkte vi hem till mig och såg filmen Marley & Me. Väldigt söt film. Har sett den förut så jag somnade. :S

Hannah behöver stöd och tröst nu!